Solarproject WAY in Kenia

DOE MEE AAN HET WAY SOLARPROJECT KENIA

Op 7 november jl. hebben wij als WAY het Solarproject afgetrapt en dat willen we met elkaar gaan doen!

Wat gaan we doen?
De maand november staat voor WAY in het teken van ‘a sky full of stars’. Wij gaan namelijk letterlijk de armste plekken in Kenia voorzien van licht!

Voor ons is licht zo normaal. Als het te donker is zet je de zaklamp van je mobiel aan of zet je de lamp thuis aan. In Kenia is dit het tegenovergestelde. Licht is daar zeker niet normaal, maar juist hier is licht zo ontzettend belangrijk!. Zonder licht kunnen kinderen bijv. ’s avonds geen schoolwerk maken. Daarnaast is het ontzettend gevaarlijk om ’s avonds in het donker op straat te komen. Om te voorkomen om zoveel mogelijk in het donker te moeten leven gebruiken kinderen kerosine lampen of vuur om toch licht bij zich te hebben. Dit kan gevaarlijk zijn, gezondheidsproblemen veroorzaken en oogproblemen geven. 

Je hoort het al.. een situatie die wij ons hier in Nederland niet kunnen voorstellen. Maar hier gaan wij met z’n allen verandering in brengen!

De oplossing! 
Met behulp van lampen op zonne-energie willen wij de kinderen uit de projecten thuis voorzien van licht om veilig over straat te kunnen en thuis hun schoolwerk te kunnen maken. Samen willen wij €10.000,- ophalen zodat we 1000 huishoudens kunnen voorzien van licht!

DOE JIJ MET ONS MEE?

Voor de snelle rekenaars kost het € 10,- om één huishouden te voorzien van licht. Zullen wij als next generation ervoor zorgen dat straks 1000 huishoudens licht hebben? Hieronder kan jij jouw gift achterlaten. Alvast enorm bedankt!
 

Door hieronder een bedrag in te vullen steun je het Solarproject van WAY in Kenia.

De transactie zal via iDeal worden afgehandeld.

Bedankt voor je steun.