Ondernemers

Al in 2019 heeft zich een groep van ondernemers gevormd om gezamenlijk de schouders te zetten onder de projecten in Marsabit. Goed ontwikkelingswerk is echter niet eenvoudig. Wat is er nodig om langdurig impact te creëren, waarbij we als instrument van God mogen dienen door samen te werken met mensen in Marsabit die diezelfde droom hebben? Hoe doen we dit en wat moeten we vooral niet doen? Daarom werken we samen met Compassion. Je kunt hier meer lezen over hun bewezen aanpak.

Geprikkeld? We gaan graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected]

Samen bouwen aan een plek van hoop is winst voor Marsabit, voor je bedrijf en voor jou!

Ondernemers ontmoeting - donderdag 2 juni 2022
In de afgelopen twee jaar heeft Corona het moeilijk gemaakt om elkaar op te zoeken. Maar ondertussen is er wel heel veel moois gebeurd in Noord-Kenia. Ook zijn er door de zeven nieuwe Mozaiek gemeentes een heleboel nieuwe ondernemers bijgekomen. Alle reden om nu het weer kan als ondernemers bij elkaar te komen, te vieren wat er al gerealiseerd is en te kijken naar de dromen die onze 16 partnerkerken in Noord-Kenia hebben om hoop te brengen voor de mensen in hun omgeving. 

Graag nodigen wij je uit op donderdagavond 2 juni a.s. voor de Mozaiek Kenia ondernemers ontmoeting in Mozaiek Centrum in Veenendaal. Ben jij ondernemer, groot of klein, met of zonder personeel? Wil je meer weten over de projecten binnen Mozaiek Kenia en de impact die zij hebben voor de kerken en bewoners in het Noorden van Kenia? Draag je onze visie voor Mozaiek Kenia een warm hart toe en wil je steen(tje) bijdragen? Of heb je ideeën of vragen of over de projecten? Allemaal goede redenen om elkaar te ontmoeten op 2 juni. Je bent van harte welkom!

Het programma start om 20.00 uur, maar je bent vanaf 19.30 uur welkom voor een kop koffie of thee. We sluiten om 21.30 uur af met een hapje en een drankje. Klik hier om je direct aan te melden.