Ondernemers

Inmiddels worden er ruim 1.000 kinderen gesponsord via Compassion en daar zijn we bijzonder dankbaar voor. Tegelijkertijd stopt het ons niet om nog een stap verder te gaan en kansen te benutten die perspectief bieden voor duurzame oplossingen tegen armoede.

De slogan ‘Samen Werken Samen Winnen,’ gerelateerd aan dit project, past misschien wel uitstekend bij jou als ondernemer want je hebt al eerder de keuze gemaakt om vanuit een ondernemende gedachte samen te werken met winst als resultaat!

Inmiddels zijn we met een groep van meer dan 10 ondernemers actief. Elkaar fysiek ontmoeten gaat nog even niet vanwege Corona, dus houden we het voorlopig op wandel-dates en Teams meetings en zijn we hoopvol dat we elkaar straks weer echt kunnen zien. Ben jij ondernemer of investeerder? Je bent van harte welkom om mee te doen  en samen verschil te mogen maken door bemoediging, investering en elkaar te inspireren. Een gedurfde uitdaging want hoe kunnen we datzelfde doel bereiken in Marsabit en omgeving, waar zoveel armoede is en tegelijkertijd zoveel kansen liggen?

Goed ontwikkelingswerk is echter niet eenvoudig. Wat is er nodig om langdurig impact te creëren, waarbij we als instrument van God mogen dienen door samen te werken met mensen in Marsabit die diezelfde droom hebben? Hoe doen we dit en wat moeten we vooral niet doen? Daarom werken we samen met Compassion. Je kunt hier meer lezen over hun bewezen aanpak.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het waterproject.

Geprikkeld? We gaan graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met Willem van Amerongen: contactpersoon Ondernemers-Projectteam via ondernemers@mozaiekkenia.nl

 

Samen bouwen aan een plek van hoop is winst voor Marsabit, voor je bedrijf en voor jou!