Ondernemers

Inmiddels worden er al ruim 550 kinderen gesponsord via Compassion en daar zijn we bijzonder dankbaar voor. Tegelijkertijd stopt het ons niet om nog een stap verder te gaan en kansen te benutten die perspectief bieden voor duurzame oplossingen tegen armoede.

De slogan ‘Samen Werken Samen Winnen,’ gerelateerd aan dit project, past misschien wel uitstekend bij jou als ondernemer want je hebt al eerder de keuze gemaakt om vanuit een ondernemende gedachte samen te werken met winst als resultaat!

We zijn op zoek naar ondernemers die willen mee-investeren én meedenken om samen verschil te mogen maken want hoe kunnen we datzelfde doel bereiken in Marsabit en omgeving, waar zoveel armoede is en tegelijkertijd veel kansen liggen?

Goed ontwikkelingswerk is echter niet eenvoudig. Wat is er nodig om langdurig impact te creëren, waarbij we als instrument van God mogen dienen door samen te werken met mensen in Marsabit die diezelfde droom hebben? Hoe doen we dit en wat moeten we vooral niet doen? Daarom werken we samen met Compassion. Je kunt hier meer lezen over hun bewezen aanpak.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over het waterproject.

Geprikkeld? We gaan graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met Willem van Amerongen – contactpersoon Ondernemers vanuit het Mozaiek Kenia projectteam via

Samen bouwen aan een plek van hoop is winst voor Marsabit, voor je bedrijf en voor jou!