Spreekbeurt of presentatie houden

De meeste informatie over het Kenia Project is op deze website te vinden. Kijk bijvoorbeeld in de foto-albums naar de foto’s die genomen zijn in het gebied.
Omdat wij samenwerken met Compassion is het heel verstandig ook hun website te bezoeken. Je kunt daar veel informatie vinden over sponsoring, soorten hulp, enz. Ook hebben zij allerlei feitjes en filmpjes op de site staan die jij mag gebruiken.

Via de site van Compassion kun je een spreekbeurtpakket aanvragen. Het helpt je met de invulling van de spreekbeurt of presentatie en biedt allerlei leuke extra’s als folders, pennen en posters. Je kunt ook een tof Compassion Kidsmagazine aanvragen om uit te delen aan de hele klas! Je kunt dit pakket hier aanvragen. De medewerkers van Compassion hebben een groot hart voor kinderen, ook voor jou! Zij helpen je graag verder.<

En heb je vragen of zoek je andere informatie? Stuur ons dan een e-mail (contact@mozaiekkenia.nl) met je vraag. Je krijgt binnen een paar dagen antwoord.

Succes bij de voorbereiding! En wij vinden het natuurlijk erg leuk als jij ons vertelt wat de luisteraars van jouw spreekbeurt of presentatie vonden.