Nieuws

Terugblik Keniazondag 2022

Afgelopen zondag was het Keniazondag in alle Mozaiek gemeentes!

Keniazondag in alle Mozaiek gemeenten

Zondag is het Keniazondag in alle Mozaiek gemeenten!

Mozaiekers in Kenia

Donderdag 13 oktober vertrok een groep Mozaiekers vanaf Schiphol voor een 10 daagse reis naar Kenia.

Woorden zorgen voor verbinding

Woorden zorgen voor verbinding, woorden zijn krachtig.

Oorlog in Oekraïne zorgt voor honger in Kenia. Hoe zit dat?

“Soms gaan we met honger naar bed omdat het leven zo duur is geworden. Met name brood is iets dat ik niet meer kan betalen. In plaats daarvan eten we aardappels als ontbijt.”

Terugblik [email protected] | In beweging voor Mozaiek Kenia

Zaterdag 25 juni 2022 hebben tal van Mozaiekers in (omgeving) Veenendaal, Nijkerk, Apeldoorn en Rijssen een sportieve prestatie geleverd waarmee ze geld hebben ingezameld voor Mozaiek Kenia.

Mozaiek voorganger Emiel Hop bezoekt Kenia en Tanzania

Eind mei bezoekt Emiel Hop, voorganger van Mozaiek033, op uitnodiging van Compassion en de 4e Musketier een aantal projecten in Kenia en Tanzania. Hij start de reis met een bezoek aan een Compassion-project in een sloppenwijk in Nairobi: Death Valley. Dit is de meest beruchte sloppenwijk van Kenia, op 1,5 m2 wonen 200.000 mensen.

Een goed bericht uit een ver land….

…is als koel water voor een dorstige keel (Spreuken 25:25). Drie weken geleden ben ik Emiel Hop, voorganger Mozaiek033, in Kenia en Tanzania geweest en bezocht ik samen met 4M en Compassion een aantal projecten. Wow dan weet je waar we het voor doen!

Ondernemers ontmoeting | donderdag 2 juni 2022

Ben jij ondernemer, groot of klein, met of zonder personeel? Wil je meer weten over de projecten binnen Mozaiek Kenia en de impact die zij hebben voor de kerken en bewoners in het Noorden van Kenia? Draag je onze visie voor Mozaiek Kenia een warm hart toe en wil je steen(tje) bijdragen? Of heb je ideeën of vragen of over de projecten? Allemaal goede redenen om elkaar te ontmoeten op 2 juni. Je bent van harte welkom!
Naar het archief
1 2 3 ... 4