Kom in beweging voor Mozaiek Kenia op 25 juni 2022

De droom van Mozaiek is om dit jaar via de [email protected] drie projecten en 300 huishoudens te voorzien van zonne-energie. Hiervoor is nog een bedrag nodig van € 40.000,-. 

Dit bericht is geplaatst op 14-04-2022

Energie; we hebben het allemaal nodig, zowel om te leven als ook om te kunnen sporten! In landen als Kenia is dat echt anders. Vooral in het noorden van Kenia leven nog veel mensen bij een vuurtje, een kaars of een kerosine lamp die gevaarlijk is en slecht voor de gezondheid. Stroom is beperkt of zelfs helemaal nog niet aanwezig. Wanneer de zon om 18:30 uur ondergaat, is het werk gedaan, moet je stoppen met studeren en kan je het beste maar gaan slapen.

De [email protected] is het grootste Nederlandse sportevenement voor gerechtigheid en vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022. Tijdens deze dag lever je een sportieve sportprestatie en haal je fondsen op, dit jaar kun je via Compassion ook meedoen voor ons project Mozaiek Kenia. Je kan jouw sportprestatie letterlijk vanuit huis uitvoeren of ergens in jouw omgeving uitvoeren. Kom ook in beweging voor Mozaiek Kenia! Doe mee - gebruik jouw energie!

Wil jij je energie gebruiken om de mensen in Kenia te voorzien van zonne-energie? Meld je dan aan bij 1 van de 4 teams van Mozaiek: Mozaiek033 (Nijkerk), Mozaiek055 (Apeldoorn), Mozaiek0548 (Rijssen) en Mozaiek0318 (Veenendaal). 
 
Klik hier voor meer informatie en meld je aan bij een van de Mozaiek teams!